Bye bye man bye bye.....
Super!!
Ik ben trots op je sjatje!!
Goede reis en hoop snel weer wat te lezen!!
Hele dikke kus xx
Heij Karlijn,
Heel veel plezier! Geniet ervan! Ga je volgen!
Xxxxx
Succes beauty! Hopelijk kun je een beetje slapen:p xx
Mooi geschreven Mup
Hey karlijn, dat heb je echt mooi geschreven! En je gaat er vinden wat je zoekt en mooie dingen ervaren! Echt goed dat je dit gewoon gaat doen! Heeeel veel plezier en ik blijf je volgen! Ik hoop dat je nog een beetje kunt slapen vannacht en een goede reis! Als je daar bent zal de spanning wel van je afvallen;) xx
Ik Ben diep ontroerd schat
Meiske
Heel veel succes daar en ik zal ook eens aan je denken. En ik ga vaker op jou site kijken meid en zet hem op. Laat zien wie Karlijn is hè succes!!!
Veel liefs je achternicht xxxxxx
Dat heb je mooi geschreven sisje!!! Ik lig ook al een uurtje te draaien... Zo afscheid nemen van mijn "kleine" zusje en natuurlijk ff langs Starbucks haha.
Gaat je allemaal lukken sis en geniet van elk moment...
Wat een ervaring. Ik ben er jaloers op!
Maak er wat moois van en tot zo op Schiphol (mits we niet WEER verkeerd rijden) :) love you xxx
Rete spannend, superknap! Goede reis, pas goed op jezelf! Enjoy...! X Erik & Fré
Wow! Lees ik daar nu een verhaal van mijn kleine zusje of van een volwassen, wijze zus?! Kleine meisjes worden groot zeggen ze wel eens...Volgens mij is dat in jouw geval ook gebeurd! Voor mij blijf je altijd een beetje mijn 'kleine' zusje en ik ga je dan ook heel erg missen, maar als jij je hart blijft volgen zoals je nu ook gedaan hebt, raak je nooit de weg kwijt in India! Ik wens je heeeeeel veel mooie, ontroerende, leerzame en inspirerende momenten daar! Dikke kus van je grote zus! xxx
Wauw Karlijn, kippenvel van je verhaal! Als dit het begin is dan laat de rest maar komen! Als je straks uitgeknuffeld bent met je lieve familie zien we je hopelijk nog even!!
Als we je niet meer zien: geniet van ieder moment en zeg die wijze woorden die je zondag tegen mij hebt gezegd vaak genoeg tegen jezelf als het even tegen zit, dan komt het wel goed!!
Dikke xxxxx
ha lief lekker wiefke, prettig gestoorde jongste stiefdochter, het grote moment is aangebroken: today is the day!
kleine meisjes worden groot en vliegen uit ... ... naar India. het India dat we op het moment zo goed kennen van de prachtige film: eat, pray en love.
de afgelopen dagen (vanaf donderdagavond, na een geslaagde en supergezellige afscheidsborrel) vaak aan je gedacht en vanochtend met kriebeltjes in mijn buik op gestaan. 5 maanden, OMG.
wil je langs deze weg nogmaals een megategekke time of your life toe wensen.
mooie boedistische uitspraak:
the mind is everything; what you think you become.
dag lieffie, in gedachten sta ik straks ook op schiphol om je uit te zwaaien.
xxx
Elaine wil haar stiefsissie écht uitzwaaien op schiphol, maar is meer voor de overheerlijke koffie van Starbucks :D (sorry Karlijntje en Lenebeen: dat gaat dus écht niet gebeuren!) x
Lieve Karlijn!!!
Ik vind het zooooo super knap van je dat je gewoon gaat! Voorbeeld voor twijfelaars en thuisblijvers!!:)
Ik wens je de mooiste reis van je leven, de reis naar jezelf!
Pas goed op jezelf lief!!
Kussies
Een brok in mijn keel! Ook doordat ik geen afscheid van je heb kunnen nemen!
Karrie, ik ga je volgen als ene gek!
Ik hoop dat je de liefde voor jezelf gaat vinden, omdat juist jÃj dat verdient! Maar ik ben ervan overtuigd dat je dat gaat lukken!!
Hele fijne reis lieve Kar!!
x
Zo Karlijn, da's mooi verwoord! Jij leeft in het hier en nu! Goedzo, dat zal je nog vaak van pas komen op je reis.
Ik wens je veel inzichten bij de reis naar jezelf!
Wat een hoog sjpiritueel niveau, wah!
XXX Wies
Heey Karlijntje, heel veel plezier en geniet van alles dat er op je pad komt! Pas goed op jezelf!
xxx Wendy
Hallo Karlijntje...
Heeeeellllllll mooi geschreven.....
Ik zie net de foto op Schiphol die je zus heeft gemaakt...moest er van huilen....:-(
Ik heb dit al zo vaak meegemaakt steeds als mijn kinderen de wijde wereld gingen verkennen...en het went nooit...
Ik heb hun altijd meegegeven dat ze moeten genieten van hun reizen en hun ervaringen en dat wil ik jouw ook meegeven.
Ik zal je verhalen blijven volgen...
Dikke knuf van mij xx
hoi karlijntje,
wij zullen je bijzondere verhalen zo nu en dan ook volgen....geniet van de tijd! het zijn maar 5 maandjes in een heel leven.....dat is zo om, dus zet alles vast op je harde schijf ;) veel fotoos en filmpjes maken en vooral niet teveel na denken en rekening houden met het thuisfront! doe even wat jij wilt.....HEERLIJK
enjoy lieverd
xx vanuit de kou
Hii Karlijn!
Wat een mooi verhaal! Heel veel succes de komende 5 maanden en met de zoektocht naar jezelf! We gaan je hier zeker missen. Wat ben je toch een mooi mens :-)!
Ik ga je volgen!
Xxx
Schat, enjoy it to the max!!!!! You go girl!!! Helemaal super xxxxxxx
Och meisje van me......Wilde jou verhaal niet eerder lezen dan toen ik hoorde dat je veilig en wel was aangekomen in Trichy. Was bang dat ik het allemaal toch té emotioneel zou vinden. Wat ben ik trots op mijn stel prachtige meiden, dat voel ik nu weer heel erg. Besef ook nu pas dat je vanaf vandaag pas echt uit huis bent gegaan en dat is goed. Ik zal ieder moment ernaar uitkijken van jouw te horen of te lezen over wat je allemaal meemaakt, ervaart en voelt. Weet ook dat dat echt niet dagelijks zal zijn of kan, maar toch. Dat doet het moederhart nu eenmaal. Zo, en ga nu maar eens rondkijken en rondvoelen. Dag lieverd, tot zo. xxxxx
En karrie,
Ik hoop écht dat je jezelf gaat zien, als de geweldige persoon zoals wij je allemaal kennen :) Want je bent echt iemand om van te houden!
Doe voorzichtig, xxxx lvu
Lieverd,
Wat een mooie reden voor een reis naar India!! Je zal daar zeker antwoord op krijgen en een super leuke tijd tegemoet gaan. Ben heel jaloers op je!!
Geniet Geniet en doe alles waar je zin in hebt, want dit neemt niemand je meer af!!
Ik wacht al in spanning af op je eerste verhaaltje(inclusief foto's natuurlijk;))
XX